Nieuwsbrief voor 19 augustus 2021

                                          

 

Nieuwsbrief                                            19 augustus  2021

Algemeen.

Dit is de laatste donderdag van de zomerwedstrijden na de coronaperikelen. De volgende week gaan we beginnen met de clubcompetitie van seizoen 2021 – 2022. Het aantal te maken caramboles is in principe niet aangepast op twee uitschieters na. Ronald Houtman gaat iets vooruit en Joop Dekker kan zijn aantal te maken caramboles de laatste tijd niet halen en gaat iets omlaag.

Wie driebanden wil gaan spelen tijdens de clubcompetitie, dit graag aan me doorgeven.

De teamwedstrijden staan ook weer op het punt van beginnen, dus houd het programma in de gaten. Hetzelfde geldt voor de voorwedstrijden.

Biljarten.

We zijn nog niet helemaal hersteld na de lange tijd zonder te kunnen biljarten, want de laatste weken heeft ongeveer 40% zijn of haar te maken aantal caramboles gemaakt en dat moet naar de 50% gaan. Ronald Houtman blijft het goed doen en maakte 10 caramboles meer dan de 13 die hij moet maken. Hij speelde tegen Robert Paul Maas en die speelde ook goed met 9 caramboles in de plus. Tegen Frans Dröge speelde Ronald ook prima met een positief saldo van 9 caramboles. Frans liet ook even zien hoe je libre moet spelen met 95 gemaakte caramboles in 20 beurten. Als driebander specialist geen gek resultaat. Dat kunststukje herhaalde hij tegen Robert Paul van Maas, want ook tegen hem maakte Frans 95 caramboles. Frans kwam tegen mij niet verder dan 55 gemaakte caramboles, maar had toch een prima avond. Rob Oliemans speelde tegen Karel een prima partij met 106 caramboles en een mooie serie van 28 daarbij. Hier wil ik het bij laten, voordat en mensen naast hun schoenen gaan lopen.

 

Wedstrijdleider Han Nierop