Nieuwsbrief van 12 augustus 2021

       

Nieuwsbrief                                            12 augustus  2021

Algemeen.

         Ik heb het rooster voor de tellers, schrijvers en arbiters behoorlijk moeten aanpassen, omdat ik mensen had ingedeeld die zelf moesten spelen op de dag dat ik ze had ingedeeld en dat gaat natuurlijk niet. Daarom moest ik Alida Mulder en Frans Limmen een extra beurt geven om te tellen/schrijven. Ik hoop dat dit geen probleem geeft. Gertjan de Moes en Siem Smet hebben onderling geruild en Tom Jansen kon niet op 3 november. De aanpassingen zijn in geel weergegeven op de lijst. Ruud Beers had ik eerst geruild met Tom Jansen, hetgeen niet kon. Derhalve heb ik Ruud weer op 27 oktober ingedeeld.

Mochten er nog problemen opduiken, probeer dan zelf een oplossing te maken door eventueel met iemand te ruilen en dit dan aan mij of Siem Smet doorgeven.

Daniël Worm ziet voorlopig af van zijn lidmaatschap bij onze vereniging omdat de Corona pandemie er behoorlijk bij hem heeft ingehakt. Misschien zien we hem ooit weer terug als alle perikelen achter de rug zijn.

Biljarten.

Robert Paul van Maas speelde een buitengewoon goede partij tegen Alida Mulder. Hij speelde met een voor hem ongekend moyenne van 2,50, met in de 10-de beurt een serie van maar liefst 19 car. Daar kan menigeen jaloers op worden. Maar het feest duurde helaas niet zo lang, want tegen Frans Limmen kwam hij niet verder dan 9 gemaakte caramboles in 20 beurten. Peter Burger speelde tegen Gertjan de Moes een goede partij met 29 gemaakte car. een plus van 12. Tegen Siem Smet maakte Peter er slechts 1 minder dan tegen Gertjan, dus een prima avond voor Peter. Ronald Houtman verdedigt zijn koppositie op de ranglijst met verve en maakte tegen Marcel bijna twee maal zijn te maken aantal. Marcel zat ook in de plus met 13 car. Hier wil ik het bij laten.

 

Wedstrijdleider Han Nierop