Nieuwsbrief Clubcompetitie 29 september 2022

Algemeen.
Met slechts 16 biljarters was de opkomst niet zo best. Ik weet dat enkele leden vakantie hadden en dat er misschien een aantal thuis zijn gebleven vanwege de voetbalwedstrijd Polen- Nederland. Ik had de wedstrijdleiding alleen, omdat Coos 3 weken met vakantie is, dus vond ik het niet zo erg dat er maar weinig leden waren en kon ik op mijn gemak de wedstrijden indelen. Toch hoop ik dat de opkomst beter is deze week.
Ronald Houtman zal trachten de ranglijsten en de nieuwsbrief op de website te zetten en dat gaat zeker lukken, nog even geduld. De uitslagen hangen wel op het publicatiebord.
Libre
Joop Dekker en Rob Oliemans speelden een erg goede partij tegen elkaar. Joop maakte 63 caramboles
en dat is 40% boven zijn moyenne. Rob maakte 85 caramboles, met in de 10-de beurt een mooie serie van 28
stuks. Hij speelde ruim 20% boven zijn gemiddelde. Pim Kee speelde tegen Peter Burger een goede partij met 23
gemaakte caramboles, een plus van zes. Ruud Beers speelde een prima partij tegen Tom Jansen met een
gemiddelde van dik boven de 2,00 en weinig poedels. Verder geen uitschieters te noemen.
Driebanden
Met maar 4 leden die driebanden spelen, ben ik snel klaar. Marcel Droge was de enige speler die boven zijn moyenne speelde in de wedstrijd tegen Frans Limmen. Hij maakte 23 caramboles en dat zijn er 5 boven zijn gemiddelde van 0,600. Verder geen commentaar.
Bandstoten
Ruud Beers speelde tegen Marcel Droge een uitstekende partij met 29 gemaakte caramboles, een plus van 10 en weinig poedels. Marcel kwam helaas 10 caramboles te kort. Ik speelde tegen Frans Limmen ook een goede partij, met 11 caramboles in de plus. Frans Droge speelde tegen Theo van Kippersluis een degelijke partij met 46 gemaakte bandstootcaramboles en slechts 3 poedels. Verder geen commentaar.
Wedstrijdleider Han Nierop