Nieuwsbrief Clubcompetitie 28 september 2023

Algemeen.

We hebben vernomen dat ons oud lid Rob Oliemans is overleden. De vereniging heeft geen overlijdenskaart ontvangen en kon daardoor niet aanwezig zijn bij de crematie, doordat we niet op de hoogte waren. 

Binnenkort zal er in het blad Dijk en Waard een advertentie verschijnen voor het werven van nieuwe leden, want dat is toch wel erg gewenst. We zullen hopen dat het resultaat oplevert. 

Libre.

André Turenhout was goed op dreef tegen Joop van de Pavoordt en behaalde maar liefst 20 matchpunten. Hij maakte 8 caramboles boven zijn moyenne met een totaal van 18 stuks. Joop kwam er 4 te kort. Robert Paul van Maas speelde erg goed tegen Ronald Houtman, met 38 gemaakte caramboles, 14 boven zijn gemiddelde. Hierdoor voert hij wel de ranglijst aan. Ronald maakte er 1 meer dan de 17 die hij moet maken.

Marcel Dröge speelde erg voortvarend tegen Ronald Houtman, maar kon de 100 gemaakte caramboles net niet halen, want het waren er 95, een moyenne van 4,75 en dat geeft de burger moed. Een serie van 20 en 24, dan schiet je dus leker op. Ronald kwam helaas net 1 carambole te kort. Frans Limmen speelde tegen Coos Zijp en deed het prima met 41 gemaakte caramboles, 11 boven zijn gemiddelde. Karel Hulspas deed het eigenlijk nog een ietje beter dan Frans Limmen, want tegen André Turenhout maakte hij eveneens 41 caramboles, maar Karel moet er 30 maken en Frans 31. De serie van 14 die Karel maakte, mocht er zijn. Jan Wagenaar speelde tegen Ben Haring een prima partij met 37 gemaakte caramboles, 8 meer dan hij behoort te maken. Verder geen commentaar. 

Driebanden.

Er zijn slechts 2 driebanden partijen gespeeld, waarvan alleen Frans Limmen boven zijn gemiddelde speelde. Tegen Nico Wingelaar maakte Frans er 14 en dat zijn er 5 in de bonus. Nico maakte er slechts 3 en kwam er dus lang niet.

Jan Wagenaar speelde tegen mij en allebei kwamen we niet aan ons te maken aantal. Jan had er 2 te weinig en ik zelfs 6.

Bandstoten.

Karel Hulspas was bij het bandstoten  de man met de hoogste score. Tegen Ben Haring maakte Karel er 33 en dat is bijna tweemaal zijn temaken aantal van 17. Resultaat 21 matchpunten. Ben maakte er 3 meer en kon dus ook tevreden zijn. Robert Paul van Maas blijft het ook goed doen bij het bandstoten, want tegen Ronald Houtman maakte hij er 25 en dat zijn er 10 meer dan de 15 die hij moet maken. In deze competitie voert Robert Paul eveneens de ranglijst aan. Verder geen commentar.

 

Wedstrijdleider Han Nierop