Nieuwsbrief Clubcompetitie 18 april  2024

Algemeen.

De wedstrijden voor het clubkampioenschap zijn gespeeld en de uitslagen waren als volgt:

Libre: 1. Ruud Beers 2. Han Nierop 3. Ronald Houtman

Driebanden:   1. Nico Wingelaar 2. Frans Dröge 3. Jan Wagenaar

Bandstoten:  1. Theo van Kippersluis 2. Robert Paul van Maas 3. Ruud Beers

De prijzen die hierbij zijn gewonen, zullen tijdens de Jaarvergadering, op 16 mei 2024, worden uitgereikt aan bovengenoemde cracks.

Het team HHW 2 heeft de tweede plaats behaald van de teamcompetitie in C3 en moeten derhalve nog vervolgwedstrijden spelen en wel in Hoorn. Veel succes gewenst!

Libre.

Ruud Beers speelde tegen mij voor het clubkampioenschap een mooie partij, want hij maakte 58 caramboles en vrijwel geen poedels. Ik kwam er niet aan te pas en maakte er maar 34.  Ruud werd hierdoor Clubkampioen Libre en ik werd tweede. Pim Kee speelde tegen Peter Burger erg goed met 44 gemaakte caramboles. Een moyenne van boven de 2,00 is het streven van Pim. Ronald Houtman speelde in de verliezersronde van het clubkampioenschap tegen Theo van Kippersluis en maakte er 25, hetgeen er 8 boven zijn gemiddelde zijn. Hij behaalde hiermee de derde plaats. Ik speelde voor het clubkampioenschap de eerste partij tegen Ronald Houtman en nu wilde het met Ronald niet zo goed vlotten. Ik won de partij met 61 gemaakte caramboles. Joop van de Pavoordt en Henk Groot speelden gelijk namelijk 14-14. Joop maakte er 15 (125%) en Henk 33 (122%) beiden tevreden neem ik aan. Robert Paul van Maas maakte in de partij tegen Bram Geene 30 caramboles, een plus van 5. Verder geen commentaar.

Driebanden.

In de wedstrijd voor het clubkampioenschap speelde NicoWngelaar tegen Frans Dröge om de eerste plaats, waarbij Nico aan het langste einde trok, met 9 fraaie driebanders en een 150% score. Proficiat met dit resultaat. Frans legde hiermee beslag op de tweede plaats. Jan Wagenaar en Frans Limmen speelde om de derde plaats en dat won Jan Wagenaar ruimschoots met 12 gemaakte caramboles en 133,3% score. Frans bleef steken op 6 gemaakte caramboles. Nico Wingelaar speelde voor het clubkampioenschap de eerste wedstrijd tegen Frans Limmen en het leek er op dat Frans het zou winnen, maar Nico maakte in de laatste 3 beurten nog 4 caramboles en toen had Frans het nakijken. Verder laat ik het hierbij.

Bandstoten.

Theo van Kippersluis speelde tegen Bram Geene en deed dat prima met 12 gemaakte caramboles en een score van 150%. Bram maakte precies zijn te maken aantal van 8. Robert Paul van Maas maakte tegen Ronald Houtman 22 caramboles, een plus van 4. Ronald maakte precies zijn punten. Verder geen bijzonderheden.

Wedstrijdleider Han Nierop