Nieuwsbrief Clubcompetitie 15 februari 2024

Algemeen

Nog niemand heeft zich gemeld voor het oplossen van de noodkreet van de arbiterscmmissie van het district. Ik wijs er nogmaals op, dat het van groot belang is voor het kunnen organiseren van bondswedstrijden.

Denk nog eens goed na en meld je aan.

De opkomst op de clubavond is de laatste tijd wel erg laag te noemen en vragen daar aandacht voor. Het is altijd mogelijk dat iemand is verhinderd. Toch willen we jullie verzoeken, zo veel als mogelijk, wel te komen op de clubavond, ook bij wat minder goed weer. Dit is voor alle partijen het beste, vandaar deze oproep. 

Libre.

Het is wederom Theo van Kippersluis die de hoogste score van de avond behaalde. Tegen Peter Burger maakte hij er 22 en dat zijn er 8 boven zijn gemiddelde en kon hierdoor 20 matchpunten aan zijn totaal toevoegen. Jeroen Zonnenberg gaat steeds beter spelen en maakte tegen Ronald Houtman maar liefst 65 caramboles en dat is een moyenne van meer dan 3,00. Ga zo door zou ik zeggen. Ronald maakte dik zijn punten en had er 3 over. Bram Geene speelde tegen Marcel Dröge en maakte 20 caramboles en dat zijn er 7 boven zijn gemiddelde. Marcel had wat moeite met het nieuwe laken op het biljart en kwam niet verder dan 43 gemaakte caramboles, 21 te weinig dus. Frans Limmen speelde goed tegen Bram Geene en maakte er 38, 7 meer dan de 31 die hij moet maken. Verder geen bijzonderheden.

Driebanden.

Geen driebanden gespeeld deze keer.

Bandstoten.

Robert Paul van Maas blijft het bij het bandstoten goed doen. Hij maakte tegen Frans Dröge 29 caramboles, hetgeen hem 21 matchpunten opleverde en staat dus niet voor niets boven aan de ranglijst. Frans maakte precies zijn te maken aantal van 31 caramboles. Jeroen Zonnenberg deed het bij ht bandstoten ook prima en maakte er tegen Ronald Houtman 26. Dat zijn er 6 in de plus. Ronald kwam net 1 carambole te kort. Karel Hulspas speelde tegen Wouter Kiezebrink en deed dat prima. Hij maakte 22 caramboles en deed dat in  twee goepjes van 4 en 3 beurten plus twee eenlingen, dus 9 beurten in totaal. Wouter maakte er 30 en was ook tevreden met 4 caramboles in de plus. De serie van 11 in de 12-de beurt is natuurlijk erg mooi.

Verder laat ik het hierbij. 

Wedstrijdleider Han Nierop