Nieuwsbrief 9 september 2021

               

Nieuwsbrief                                            9 september  2021

Algemeen.

            Coos en Karel hebben de wedstrijdleiding keurig verzorgd en de tellijsten zaten in het kistje opgeborgen. Ik heb ze zaterdag opgehaald en ingevoerd. Marcel heeft meegedaan aan de teamwedstrijd van HHW 1 tegen Turnlust 1 en heeft geweldig gespeeld, zelfs zo goed dat er waarschijnlijk strafpunten volgen als hij weer zo goed speelt. We zullen zien, maar ik zou niet willen dat hij expres gaat drukken. Zijn moyenne staat nu op 4,571 en was 3,350.

Gelukkig zijn de teamwedstrijden ook weer gestart en dat is erg fijn.

Libre.

Afgelopen week is het beste resultaat behaald door Ruud Beers. Ruud speelde tegen Ben Haring en maakte bijna het dubbele aantal caramboles op 2 na. Hij maakte 2 series van 10 car. en met het moyenne van 2,60 mag je best tevreden zijn. Ben maakte precies zijn te maken aantal van 26 caramboles. Alida speelde ook met een goed resultaat met 5 caramboles meer dan de 9 die ze moet maken. Siem Smet, waartegen Alida speelde had ook een postief resultaat met 4 caramboles in de plus. Gertjan de Moes speelde tegen teamgenoot Theo Wijnker en speelde prima met 55 gemaakte caramboles en dat zijn er 13 meer dan de 42 die hij moet maken. Theo speelde vrijwel zijn gemiddelde. Verder geen commentaar.

Driebanden.

            Bij de driebanders was het alleen Frans Dröge die boven zijn gemiddelde speelde. Tegen Piet Tesselaar maakte hij 24 caramboles en tegen Frans Limmen waren het er 23. Dat zijn er respectievelijk 3 en 2 stuks in de plus. Verder laat ik het hierbij.

Bandstoten.

Bij het bandstoten was Ruud Beers ook goed bezig, want regen Robert Paul van Maas maakte Ruud 28 caramboles en dat is er zelfs 1 meer dan de 27 die hij met libre moet maken. De serie van 11 in de laatste beurt maakte alles goed. Robert Paul maakte precies zijn punten. Siem Smet deed vrijwel hetzelfde als Ruud in de partij tegen Ben Haring en maakte de 28 caramboles, hetzelfde aantal als die hij tijdens libre moet maken. Dat zijn er dus 9 in de plus.

Ronald Houtman en Joop Dekker, die tegen elkaar speelde maakten allebei meer caramboles dan ze moeten maken. Ronald 2 en Joop 4 aan de positieve kant van de streep. Ton van de Vliet deed het tegen Gertjan de Moes ook goed en maakte 5 caramboles meer dan de 18 die op de kaart staan. Tom Jansen maakte tegen Frans Limmen 3 caramboles meer dan de 12 die hij moet maken, ook goed dus. Verder geen commentaar.

 

Wedstrijdleider Han Nierop