Nieuwsbrief 8 juli 2021

 

       

Nieuwsbrief                                                   8 juli  2021

Algemeen.

         Vorige week mochten we na 22.00 uur ook weer biljarten en dat is erg goed verlopen. Er waren 12 leden die een derde partij hebben gespeeld, toch waren we ruimschoots op tijd klaar.

We waren blij dat Rob Oliemans er weer was na zijn ziekte. We zullen hopen dat hij voldoende hersteld is dat hij ook weer een tweede partij kan spelen. Dat is nog even afwachten.

Vanaf vandaag ben ik 2 weken afwezig en zullen Ruud Beers en Frans Dröge de partijen indelen. Ik wens ze hierbij veel succes toe. Als ik terug ben zal ik de partijen invoeren, dus daarvoor moeten jullie nog even geduld hebben.

Biljarten.

Peter Burger had een prima avond en maakte in beide partijen ruimschoots zijn punten. Tegen Robert Paul maakte Peter er 32 en tegen Nico Wingelaar 28. Zijn te maken aantal is 17 car., dus hij was zeker dik tevreden met dit resultaat. Siem Smet speelde tegen Gertjan de Moes een beste partij en maakte er 19 meer dan de 28 die hij moet maken. Marcel Dröge begint zijn niveau weer terug te krijgen, want hij maakte tegen Ton Jacobs 81 car. een plus van 28 stuks. Ton maakte 1 car. meer dan de 42 die hij moet maken.

In de partij van Siem Smet tegen Robert Paul, ging het met Siem een stuk minder dan tegen Gertjan, want nu kwam hij niet verder dan 15 gemaakte car. Robert Paul zat in de plus met 7 car. Ben Haring speelde tegen Nico Wingelaar een prima partij met 36 gemaakte car. een plus van 10. Nico maakte ook ruim zijn te maken aantal van 20 car. met 4 stuks in de bonus. Chris Ursem speelt de laatste weken erg goed en maakte tegen Ton Jacobs precies 100 car. en dat zijn er 21 meer dan de 79 die op de kaart staan. Ton maakte wederom zijn te maken aantal, maar nu met een plus van 4 stuks.

Hier wil ik het bij laten.

 

Wedstrijdleider Han Nierop