Nieuwsbrief 6 februari

         

 

Nieuwsbrief Clubcompetitie                                      6 februari  2020 Algemeen.

We zijn deze week begonnen aan de 4-de periode van het seizoen 2019 – 2020 , de volgende spelers hebben zich tot op heden geplaatst voor de finales op 23 april (libre) en 30 april (libre, driebanden en bandstoten).

Libre: Siem Smet, Han Nierop, Robert Paul van Maas, Rob Oliemans, Andre Worm en Ed Huiskens.

Driebanden: Aris Oensen, Ton van der Vliet en Ruud Beers.

Bandstoten: Perry Rolle.

De lijst inclusief reserves hangt aan het bord.

Frans Dröge en Rob Oliemans hebben deelgenomen aan de Distictsfinale Bandstoten 1-ste klasse, welke afgelopen zaterdag is geëindigd en werd gehouden in BC Heerhugowaard, georganiseerd door DNO.
Frans heeft op de 4-de en Rob op de 5-de beslag gelegd. Helaas geen Gewestelijke Finale derhalve. Volgende keer beter!

Driebanden.

Arie Oensen speelde tegen Ton van der Vliet uitstekend en maakte 16 caramboles, een gemiddelde van 0,533. Laurens Groenendijk speelde goed tegen Jan Wagenaar met 13 gemaakte caramboles, maar tegen Piet Tesselaar liet hij het een beetje zitten leek het wel, met slechts 6 gemaakte caramboles. Piet Tesslaar had een redelijke partij tegen Ton van der Vliet, waarin hij precies zijn te maken aantal behaalde. Verder geen uitschieters.

Libre.

Ed Huiskens had een goede avond, want tegen Ruud Beers maakte hij 13 caramboles en dat is meer dan twee maal zijn te maken aantal van 6 car. Tegen Ton Jacobs produceerde hij er 7 en dat is ook boven de 100%.
Dat is een totaal van 36 punten. Robert Paul van Maas speelde tegen Henk Groot een prima partij met een gemiddelde van 1,60, hoewel hij met 5 poedels niet al te best startte. Henk maakte precies zijn te maken aantal van 32 car. Ronald Houtman speelde tegen Joop Dekker goed met een gemiddelde van 1,00, 7 caramboles in de plus. Daniél Worm maakte tegen Coos Zijp 19 caramboles en is op koers om het biljarten beter onder de knie te krijgen. Met Tom Jansen lijkt het ook de goede kant op te gaan. Tegen Frans Limmen zat hij met 25 gemaakte caramboles dik in de plus met 6 car. Frans Limmen deed het in de partij tegen Ronald Houtman stukken beter dan tegen Tom Jansen, want nu speelde hij met een moyenne van precies 2,00 en dat biedt tevredenheid. Gertjan de Moes en Tom Jansen speelde tegen elkaar en behaalden allebei 14 matchpunten. Gertjan maakte er 11 meer dan het aantal dat hij moet maken en Tom 5, beiden tevreden dus. Verder geen commentaar

Bandstoten.

Gertjan de Moes speelde tegen zijn zwager Chris Ursem en won het ruimschoots. Met 37 gemaakte caramboles, hetgeen er 13 meer zijn dan de 24 die hij moet maken, was hij dik tevreden. Chris kwam er 11 te kort. Ronald Houtman speelde tegen Joop Dekker ook dik boven zijn gemiddelde met 10 gemaakte caramboles. Siem Smet was tegen ondergetekende goed bezig en maakte 21 caramboles, een plus van 4. Ik had ook een plus van 4 car. en was daar ook content mee. Joop van de Pavoordt maakte tegen Rob Oliemans 10 caramboles, een positief resultaat van 2 car, hoewel hij na de 13-de beurt geen enkele carambole meer wist te maken. Henk Groot speelde een goede partij tegen Ruud Beers met 6 caramboles in de plus en in de 8-ste beurt een keurige serie van 8 car. Verder geen commentaar.

 

Wedstrijdleider Han Nierop