Nieuwsbrief 5 mei 2022

                   

Nieuwsbrief                                                        5 mei 2022

Algemeen.

Ik ga er van uit dat we op 5 mei een normale clubavond houden, omdat de Bevrijdingsdag om de 5 jaar wordt gehouden.

De inventarisatie van de deelnemers aan de pk’s en teams heb ik gedaan en aan iedere betrokkene toegestuurd voor commentaar. Ik had Ben Haring als teamcaptain in mijn hoofd, maar dat wil hij niet, dus ik vraag aan iemand van dat team om dit klusje te klaren. Dit moet toch lukken lijkt me. Voor clubkleding moet je contact opnemen met Pim en Guda Kee.

Telefoonnummer 072 5710608, Zonnenhof 49 te Heerhugowaard, email: pimguda@ziggo.nl

Libre

Gertjan de Moes speelde tegen mij een dijk van een partij met 65 gemaakte caramboles. Dat zijn er 23 meer dan de 42 die hij moet maken. Ik maakte precies mijn punten en was ook tevreden. Robert Paul van Maas speelde een degelijke partij tegen Ruud Beers met een bonus van 9 caramboles. Ruud deed het ook prima met een plus van 8 caramboles. Nico Wingelaar deed het goed tegen Rob Oliemans mede door zijn keurige serie van 8 in de 18-de beurt, waardoor hij 9 caramboles boven zijn gemiddelde speelde. Verder laat ik het hierbij.

Driebanden

Jan Wagenaar speelde tegen Aris Oensen en allebei speelden ze een goede partij met beiden een bonus van 2 caramboles. In de partij van Aris tegen Marcel Dröge maakte Aris nog 1 carambole meer dan tegen Jan. Marcel kwam er slechts 1 te kort. Jammer dat Frans Limmen zijn dag niet had en in beide partijen zijn te maken aantal lang niet haalde. Volgende week nieuwe kansen. Verder geen bijzonderheden.

Bandstoten

Bij het bandstoten werd de beste partij gespeeld door Karel Hulspas tegen Robert Paul van Maas. Karel maakte 10 caramboles meer dan de 18 die hij moet maken. Robert Paul zat ook in de plus met 3 caramboles. Gertjan de Moes speelde een prima partij tegen Alida met 36 gemaakte caramboles, een plus van 12 stuks. Met Alida lukte het voor geen meter, want ze maakte er slechts 1. Verder geen commentaar

 

Wedstrijdleider Han Nierop