Nieuwsbrief 5 augustus 2021

 

                                                   

Nieuwsbrief                                            5 augustus  2021

Algemeen.

         Mijn vakantie is achter de rug en kan alleen maar zeggen dat het zeer goed is bevallen. Wat het weer betreft hebben we het helemaal niet zo slecht getroffen. Het heeft wel een paar keer wat geregend, maar gelukkig niet zo erg als in Limburg. Ik moet Ruud Beers en Frans Dröge bedanken voor hun aandeel in het indelen van de partijen, voor nu en nog eens.

Helaas laat de opkomst wat te wensen over, want er komen over het algemeen veel minder mensen opdagen dan ik bij het begin heb geinventariseerd. Vorige week waren er slechts 15 deelnemers, terwijl ik op 24 had gerekend.

Het bewaarnummer voor dit seizoen is gereed, dus deelnemers aan teamwedstrijden of voorwedstrijden, kunnen een exemplaar mee naar huis nemen. Ik heb een lijst gemaakt van alle deelnemers van onze vereniging aan voorwedstrijden, welke ik aan een ieder heb toegestuurd via de mail. Ook hangt er een kopie aan het publicatiebord.

Ik heb eveneens een nieuw rooster gemaakt voor de tellers, schrijvers en arbiters. Hangt ook aan het bord en zal hem aan alle belanghebbenden toesturen.

Biljarten.

Ik heb van 3 weken de resultaten ingevoerd. De stand van deze zomercompetitie hangt ook aan het bord. Ronald Houtman staat aan kop van de ranglijst, maar is ook een van degene die de meeste partijen heeft gespeeld.

We zitten nog niet helemaal aan het niveau van voor de corona uitbraak, maar naderen wel de 50% . Nu heeft 45% van de spelers zijn of haar punten gehaald.

Vorige week heeft Mike Joose twee partijen gespeeld. Hij is ooit lid geweest van onze club en kon meedoen omdat de opkomst erg mager was. De partij van Mike tegen Frans Dröge was prima. Mike maakte er 93en Frans 73. Als het drukker was geweest had dit niet gekund, want hij is tenslotte geen lid.

 

Wedstrijdleider Han Nierop