Nieuwsbrief 3 oktober

                              

 

Nieuwsbrief Clubcompetitie                                  3 oktober  2019

Algemeen.

Afgelopen week is de Districts Finale gespeeld van de vierde klasse libre. Siem Smet is daarbij op de zesde plaats geëindigd met 6 punten en een gemiddelde van 1,235. Robert Paul van Maas had zich ook geplaatst voor deze finale, maar heeft om een of andere oorzaak niet deelgenomen.

Andre Worm kwam de sfeer proeven bij onze vereniging en we zullen hopen dat het hem goed zal bevallen en is met zijn testpartijen begonnen.

In de maanden november, december, januari en februari wordt er door Henk Groot en Aris Oensen weer biljartles gegeven van 10.00 uur tot 12.00 uur. Een ieder is welkom.

Driebanden.

Ton van der Vliet was deze avond erg goed bezig en speelde tegen Aris Oensen een dijk van een partij met 19 gemaakte caramboles, met als resultaat 21 punten. Aris speelde ook een degelijke partij en maakte zelfs nog 1 carambole meer, maar dat zijn voor Aris 18 punten. Karel speelde tegen Frans Dröge een prima partij met 11 gemaakte driebanders en 20 punten voor hem erbij. Frans speelde ook goed met 25 gemaakte caramboles en 13 punten. In de partij van Ton van der Vliet tegen Jan Wagenaar ging het een ietsje minder met Ton dan tegen Aris, maar toch altijd nog 17 gemaakte caramboles en 19 punten. Jan maakte er 2 meer dan de 10 die hij moet maken, dus ook goed. Frans Dröge maakte tegen Aris Oensen precies 30 caramboles en dat is een moyenne van 1,000 en daar kun je mee voor de dag komen. Verder geen commentaar

Libre.

Robert Paul van Maas speelde tegen Joop Dekker uitstekend en maakte 33 caramboles en dat is bijna het dubbele van de 18 die hij moet maken. Ruud Beers schoot tegen Pim Kee ook uit zijn slof met 51 gemaakte caramboles, terwijl er maar 28 op de kaart staan en dat zijn 20 punten erbij. Ronald Houtman speelde een goede partij tegen Marcel Dröge met 21 gemaakte caramboles en 19 punten. Pim Kee speelde voor zijn doen een goede partij met 24 gemaakte caramboles. Zoals bekend is, heeft Pim problemen met zijn ogen en kan hij zijn niveau van enkele jaren geleden met een  moyenne tussen de 2,50 en 3,00 lang niet meer halen. We hopen toch dat zijn plezier in het biljarten ondanks dat, aanwezig blijft. Verder geen commentaar.

Bandstoten.

Robert Paul van Maas speelde tegen Frans Dröge een goede partij met een gemiddelde van precies 1,00, met 20 punten. Frans kwam slechts 1 carambole te kort. Marcel Dröge speelde een goede partij tegen Joop van de Pavoordt met 36 gemaakte caramboles en 13 punten. Theo Wijnker en Ruud Beers maakten precies hun te maken aantal en behaalden daarmee 12 punten. De overige partijen waren matig tot slecht, dus laat ik het hierbij.

Wedstrijdleider Han Nierop