Nieuwsbrief 3 februari 2022

           

Nieuwsbrief                                             3 februari 2022

Algemeen.

We zijn dan eindelijk vorige week weer gestart met onze geliefde biljartsport. De opkomst was niet groot, maar dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat sommige leden wat angst hebben om in gezelschap te verkeren vanwege de besmettelijke Coronavariant Omikron.

We moeten om 22.00 uur klaar zijn met de wedstrijden en dus beginnen we zo vroeg als mogelijk. Dondardag begonnen de eerste partijen om ongeveer 18.45 uur en kon iedereen minstens 2 partijen spelen. Er waren zelfs leden bij die 3 partijen hebben gespeeld. Na 21.30 uur kan er niet meer worden opgezet, omdat we anders niet voor 22.00 uur klaar kunnen zijn.

De teamcompetities zijn ook weer gestart en in Biljartpoint staat het vervolg van het programma.

De  PK’s gaan vooralsnog niet door en ook de districtsfinales niet.

Mocht daar verandering in komen, dan geef ik dat uiteraard aan een ieder door.

Voorlopig wordt er nog geen les gegeven op zaterdagmorgen. Ook als hierin verandering komt, horen jullie dat, maar ga er maar vanuit dat het aan het einde van het jaar in november een vervolg zal krijgen.

De spelletjesavond in december ging dit jaar ook niet door, maar misschien houden we op 14 april (donderdag voor Pasen) een triatlon toernooi.

Dat wil zeggen dat je in een partij, afhankelijk van je moyenne, een aantal caramboles libre, bandstoten en driebanden moet maken. Van te voren moet ik wel weten of je aanwezig bent op die avond in verband met de voorbereiding. Maar te zijner tijd horen jullie hier meer over.

Graag allemaal tot a.s. donderdag,

 

Wedstrijdleider Han Nierop