Nieuwsbrief 24 september

                                                   

Nieuwsbrief Clubcompetitie               24 september  2020

Algemeen.

Coos is de aankomende 3 weken met vakantie en dus hoop ik dat Karel me wil helpen bij de wedstrijdleiding en het indelen van de partijen. We wensen Coos veel plezier toe en mooi weer, dan hebben wij het ook, want hij blijft dit jaar in Nederland. De nieuwsbrief wordt deze week enkele dagen later op de website gezet, omdat Rob Oliemans deze week in het ziekenhuis ligt voor de behandeling aan zijn longprobleem. Hij komt morgen weer thuis.

Driebanden:

Er waren wederom 3 dezelfde spelers op komen dagen op de clubavond, dus die hebben nu al 3 maal tegen elkaar gespeeld. Laurens is weer terug van vakantie en zal ook weer komen en ik hoop dat Piet Tesselaar binnen kort ook zijn gezicht weer laat zien. Ik zal hem een mailtje sturen. Frans speelde tegen Ton van der Vliet een prima partij met 29 gemaakte caramboles en dat is een moyenne van bijna 1,000. Tegen Jan Wagenaar ging het een ietsje minder met Frans en kwam hij net 1 car. tekort om zijn moyenne te halen. Jan maakte 2 car. meer dan de 9 die hij moet maken en was dus zeker tevreden.

Libre:

Marcel Dröge speelde tegen mij een erg goede partij en maakte 80 caramboles, een plus van 27 stuks. De serie van 21 in de 15-de beurt zag er erg goed uit. Dit waren 17 wedstrijdpunten. Het zelfde aantal punten werd behaald door Ruud Beers. Hij maakte tegen Rob Oliemans 41 caramboles en dat is voor hem een plus 14 stuks. Alida speelde tegen Tom Jansen voor haar doen een goede partij met een plus van 4 caramboles en een gemiddelde van 0,65. Rob Oliemans was tegen Joop Dekker erg goed bezig en maakte in de 20 beurten 104 caramboles, een moyenne dat er zijn mag van 5,20. Verder geen commentaar.

Bandstoten:

Bij het bandstoten ging het met Marcel Dröge eveneens prima, want hij maakte in de partij tegen Siem Smet maar liefst 52 caramboles en dat is bijna (op 1 car. na) zijn moyenne in de librecompetitie. Siem kwam slechts 2 car. te kort. Ben Haring speelde tegen Tom Jansen een goede partij, Geen hoge series, maar ook weinig poedels en dan kom je er ook met 2 caramboles in de plus. Verder wil ik alleen de partij van Chris Ursem tegem Ton van der Vliet nog noemen, want Chris maakte 47 caramboles en dat is een plus van 10 stuks. Gerard van der Vliet kwam vanwege een verjaardag erg laat en kon alleen mee doen met bandstoten. Hij brak echter geen potten, want hij kwam 4 caramboles te kort. Joop Deekker waar hij tegen speelde kwam er 3 te kort. Verder geen commentaar.

 

Wedstrijdleider Han Nierop