Nieuwsbrief 24 juni 2021

                                   

 

Nieuwsbrief                                                   24 juni  2021

Algemeen.

Vanaf donderdag 1 juli mogen ook weer na 22.00 uur biljarten en kunnen we het wat rustiger aan doen. We beginnen niet meer om 18.45 uur, maar om 19.15 uur. We spelen allemaal minstens 2 libre partijen en voor een eventuele derde partij komen we langs om te vragen wie dan wel of niet wil. We proberen zullen om ongeveer 23.00 uur klaar te zijn.

Biljarten.

Na een moeizaam begin, na ruim een half jaar zonder te mogen en kunnen biljarten begint het toch weer aardig te lukken en zijn er steeds meer mensen die hun te maken aantal weer halen. Zo ook Ton van der Vliet, die tegen Theo van der Kippersluis maar liefst 45 caramboles maakte, met in de 16-de beurt een mooie serie van 9 car. Dit is toch een keurige prestatie voor iemand die meestal aan driebanden doet. Theo maakte overigens ook zijn te maken aantal plus 1 car.

Ronald Houtman speelt ook steeds beter en maakte er tegen Peter Burger 22 en dat is een plus van 9 car. Chris Ursem had twee uitstekende partijen. Tegen mij maakte Chris er 117, met een fraaie serie van 26 car. in de 11-de beurt. Tegen Ruud Beers maakte Chris er 89 en dat zijn er 10 meer dan de 79 die hij moet maken. Robert Paul van Maas maakte tegen Frans Dröge 31 car. en dat zijn er 11 in de bonus. Frans maakte voor de eerste keer ook zijn te maken aantal ruim met een moyenne van 3,35, niet slecht voor een driebandenspecialist. Verder laat ik het hierbij.

Wel jammer dat het enige vrouwelijk lid Alida nog niet erg wil lukken, maar volhouden zou ik zeggen, dan komt het goede gevoel vanzelf weer terug.

 

Wedstrijdleider Han Nierop