Nieuwsbrief 24 juni 2012

 

 

                          Nieuwsbrief                                                   24 juni  2021

Algemeen.

         Afgelopen donderdagavond was wel een beetje speciaal, want doordat het Nederlands elftal tegen Oostenrijk moest spelen, waren er slechts 16 leden aanwezig op de clubavond. Om 20.45 uur hadden we allemaal 2 partijen gespeeld en kon iedereen op tijd naar huis om naar de wedstrijd te kijken die om 21.00 uur begon. Nederland won met 2 – 0 en gaan als groepswinnaar door naar de achtste finales, dus we zullen nog wel eens met een erg klein aantal verschijnen op de clubavond.

Van de bond hebben we het wedstrijdprogramma gekregen van de te spelen finales. Biljartvereniging Heerhugowaard heeft de organisatie voor de voorwedstrijden libre hoofdklasse op 12, 19 en 22 januari 2022 en de Districtsfinale libre kader 38/2 vierde klasse op 16, 23 en 26 maart 2022.

Ik verzorg dan de wedstrijdleiding en moet zorgen voor voldoende arbiters en schrijvers. Dus een vraag aan de arbiters om deze data alvast vrij te houden.

Ik kan pas een programma voor de tellers/schrijvers maken als de wedstrijden voor de pk’s ook bekend zijn. (begin augustus)

De meeste leden halen nog niet het niveau van voor de coronacrisis, maar het ging toch alweer een stukje beter, want nu was het percentage dat hun te maken aantal caramboles heeft gehaald, 23 % en dat was vorige week 18 %.

Ik ga zelf in juli nog enkele weken met vakantie. Ruud Beers en Frans Dröge zullen dan de wedstrijden indelen. We gaan er vanuit dat we deze zomer alleen libre blijven spelen en wel 2 of 3 partijen. Voor de derde partij kom ik langs om te inventariseren. De wedstrijden zijn wel ingevoerd in Clubmatch. Het resultaat is te zien op de website BV Heerhugowaard en hangt aan het publicatiebord.

Na 26 juni mogen we ook weer na 22.00 uur biljarten en dan is bijna alles weer normaal. De 1,5 m afstand houden blijft nog wel verplicht.

 

Wedstrijdleider Han Nierop