Nieuwsbrief 23 september 2021

         

Nieuwsbrief                                            23 september  2021

Algemeen.

Afgelopen week moest het team HHW 3 spelen in Callantsoog en dan zijn er op de clubavond altijd 3 leden minder. Ik wil vragen aan de teamleiders om als het mogelijk is de wedstrijden die op donderdag staan gepland, te verplaatsen naar een andere dag.

Vorige week woensdag moest het team HHW 3 spelen tegen WBC. De teamleider Robert Paul van Maas was met vakantie, maar had alles goed geregeld en overgedragen aan Ben Haring. De uitslag van de wedstrijden moeten binnen 2 dagen zijn ingevoerd in Biljartpoint en dat had Robert Paul niet geregeld. In het vervolg moet ik worden gewaarschuwd, want alleen ik, Han Nierop kan voor alle teams de uitslag invoeren en dat is ook gebeurd, omdat Ben mij op de hoogte had gebracht van zijn probleem.

Vanaf  25 september moet iedereen, bij binnenkomst in het Biljartcentrum, een bewijs tonen dat hij of zij is ingeënt, corona heeft gehad of een actuele negatieve test heeft ondergaan.  Een zogenaamd Coronatoegangsbewijs is dus nodig.

Coos is 3 weken afwezig, misschien kan iemand anders me assisteren.

Libre.

            Chris Ursem speelde tegen Joop Dekker een prima partij met maar liefst 140 gemaakte caramboles en een hoogste serie van 27 in de 14-de beurt. Opvallend was het weinige aantal poedels dat hij heeft gemaakt. Joop kwam niet verder dan 40 gemaakte caramboles. Peter Smidt speelde een goede partij tegen Ronald Houtman met 16 gemaakte caramboles en dat zijn er 7 boven zijn gemiddelde. Ruud Beers speelde goed tegen Peter Burger, maar het was wel een kleine puzzel om de tellijst te ontcijferen, want Alida weet altijd wel een paar foutjes te maken en allerlei doorhalingen te maken. Uiteindelijk kwam ik tot 40 gemaakte caramboles en geen 42 zoals op de tellijst stond. Marcel Dröge is samen met Ruud Beers aan het strijden om de koppositie van de ranglijst. Marcel maakte 23 caramboles boven zijn moyenne, dus prima.

Driebanden.

            Er waren deze donderdag 6 driebanders op komen dagen en dat is het hoogste aantal tot op heden. Piet Tesselaar en Jan Wagenaar hadden allebei in 1 partij 2 punten meer dan zij moeten maken. Voor de rest was het Ton van der Vliet en Frans Limmen die in 1 van beide partijen hun te maken aantal precies maakten. Verder geen commentaar.

Bandstoten.

            De 6 partijen bandstoten waren niet al te best dus geef ik maar weinig commentaar, want alleen Frans Dröge en Ronald Houtman speelden iets boven hun gemiddelde.

Wedstrijdleider Han Nierop