Nieuwsbrief 21 oktober 2021

                         

Nieuwsbrief                                            21 oktober 2021

Algemeen.

Op 27 oktober en 3 november organiseren wij voorwedstrijden derde klasse libre.  De poule bestaat uit slechts 4 personen. Ik had in het rooster tellen/schrijven 6 leden ingedeeld, maar er zijn er maar 4 nodig. De leden die ik uit het rooster heb gehaald, heb ik per e-mail hiervan op de hoogte gebracht.  Ik wens Karel Hulspas en Gertjan de Moes, die aan deze wedstrijden deelnemen, veel succes toe.

Gisteravond waren er voorwedstrijden 4-de klasse libre, waar 4 leden van onze club aan deelnemen. Siem Smet moest worden gebeld. Was kennelijk vergeten dat hij moest spelen. Hij is op verschillende manieren in kennis gesteld dat hij moest spelen. Mijn vraag is nu om vooral goed te kijken wanneer en waar men moet spelen. Dit om stress bij de wedstrijdleiding te voorkomen.

Libre.

            Afgelopen donderdag behaalde Theo Wijnker het hoogste aantal matchpunten. Tegen Peter Burger maakte Theo 64 caramboles en dat zijn er 28 meer dan de 36 die hij moet maken. Hierdoor worden 19 matchpunten aan zijn totaal toegevoegd. Peter zat ook aan de positieve kant van de streep en maakte 3 caramboles meer. Chris Ursem had een positieve uitschieter tegen Theo van der Kippersluis, met 129 gemaakte caramboles en in de 13-de beurt een fraaie serie van 42 stuks. Jammer dat hij eindigde met 4 poedels, anders had er nog veel meer ingezeten. Mijn assistent Coos speelde tegen Theo van der Kippersluis een goede partij met 35 gemaakte caramboles en dat is een plus van 9. Ik moest de tellijst wel corrigeren, omdat ze 24 in plaats van 20 beurten hadden gespeeld. Schrijvers, opletten dus. Ruud Beers speelde een goede partij tegen Henk Groot met 41 gemaakte caramboles, een plus van minstens 50%.

Driebanden.

Er waren deze avond slechts 3 speles van de driebandencompetitie op komen dagen. Marcel had een feestje en daardoor kon Frans ook niet meespelen. Ton van der Vliet maakte tegen Frans Limmen 13 caramboles en dat is een plus van 2. Frans maakte precies zijn te maken aantal van 10. Verder laat ik het hierbij.

Bandstoten.

Ronald Houtman maakte tegen Henk Groot 14 caramboles en dat zijn er 6 boven zijn moyenne en Henk kwam 21 carambole te kort. Karel Hulspas, die tegen Ruud Beers speelde, maakte 10 caramboles meer dan de 18 die hij moet maken en Ruud  maakte er 4 meer. Verder valt er niet zo veel meer over te schrijven en laat ik het hierbij.

Wedstrijdleider Han Nierop