Nieuwsbrief 19 mei 2022

Nieuwsbrief                                                        19 mei 2022

Algemeen.

Ton van der Vliet is nu voor revalidatie opgenomen in verpleeghuis Lauwershof in Oudorp, Jupiterstraat 10. We wensen hem een spoedig herstel toe.

De vereniging heeft wel een aantal nieuwe leden nodig, dus bij deze verzoek ik iedereen om potentiële leden te benaderen. Men kan 3 weken meespelen, zonder direct lid te worden en zo de sfeer te proeven. Op donderdag 25 augustus starten we weer met de clubcompetitie. Afgelopen donderdag was wel een dieptemunt wat betreft de opkomst van de leden op de clubavond. Slechts 16 leden waren aanwezig. Waarschijnlijk door de finale van Feijenoord in de Conference League.

Libre

            In de libre-competitie behaalde Robert Paul van Maas de meeste matchpunten. In zijn partij tegen Ronald Houtman maakte hij 30 caramboles en speelde hij 50% boven zijn gemiddelde. Nico Wingelaar speelde een nogal vreemde partij tegen Robert Paul, want in 10 beurten had Nico al 30 caramboles gemaakt en dan denk je dat er een hele hoge score in het verschiet ligt. Maar helaas lukte het hem niet meer om er nog 1 carambole bij te maken in de 10 beurten die nog restten, jammer! Verder was er niet zo veel bijzonders te vermelden, behalve dan dat zowel Ruud Beers als ikzelf, nadat we het vereiste aantal caramboles hadden gemaakt in de laatste respectievelijk 6 en 5 beurten niet meer wisten te scoren.

Clubkampioen is geworden: Robert Paul van Maas met een gemiddelde van 1,129.

Driebanden

            Bij de driebanders speelde Jan Wagenaar een prima partij tegen Frans Dröge. Jan maakte 15 caramboles en dat is een plus van 5 stuks. Marcel Dröge speelt dit seizoen erg goed en maakte tegen Frans Limmen 19 caramboles, 3 stuks in de bonus.

Clubkampioen is geworden: Marcel Dröge met een gemiddelde van 0,568.

Bandstoten

            Bij het bandstoten was het Theo Wijnker die de meeste bonuspunten verzamelde. Tegen Joop van de Pavoordt maakte Theo 45 caramboles en dat zijn er 23 meer dan de 22 die hij moet maken. Petje af hoor voor deze toppartij. Frans Dröge speelde tegen Karel Hulspas een prima partij met 49 gemaakte caramboles, een plus van 12 stuks.

Clubkampioen is geworden: Marcel Dröge met een gemiddelde van 1,655.

 

Wedstrijdleider Han Nierop