Nieuwsbrief 17 september

                         

 

Nieuwsbrief Clubcompetitie                                  17 september  2020

Algemeen.

Henk Groot heeft helaas af moeten melden voor het clubkampioenschap. Voor hem in de plaats komt nu Marcel Dröge en kunnen we op 8 oktober starten met de 4 libre partijen. Ik heb nog enkele uitnodigingen rond gebracht van de leden die afgelopen donderdag niet op de clubavond waren verschenen. Ik hoop wel dat ze mee kunnen doen, anders moet ik weer aan het wijzigen. Toch moet weer een wijziging worden aangebracht, omdat Aris tot december afwezig zal zijn. Voor hem in de plaats zal ik Laurens Groenendijk vragen mee te doen op 15 oktober. Ik heb Thijs Moes een mailtje gestuurd en gevraagd of hij binnenkort op de clubavond komt. Het blijkt dat hij een probleem heeft met zijn schouder en daardoor voorlopig niet kan biljarten.

Driebanden:

Het waren weer dezelfde drie spelers die acte de precence gaven bij de driebanders. Frans Dröge speelde tegen Ton van der Vliet een prima partij met 28 gemaakte caramboles in 30 beurten. Frans maakte in deze partij opvallend weinig poedels. Ton kwam 1 car. te kort. In de partij van Frans tegen Jan Wagenaar  maakte hij prcies zijn te maken aantal van 21 car. Ik heb vrijdag Piet Tesselaar gesproken en die zal ook weer op de clubavond komen. Verder geen commentaar.

Libre:

Joop van de Pavoordt had een prima avond, want tegen Joop Dekker maakte hij 20 caramboles en dat zijn er 9 meer dan de 11 die hij moet maken en tegen Alida maakte hij er slechts 1 minder, dus ook prima. Joop Dekker speelde ook goed met een plus van 17 caramboles. Henk Groot had een prima avond, want tegen Gertjan de Moes maakte hij 46 en tegen mij 45 caramboles, tewijl er 31 op de kaart staan. Gertjan speelde ook goed en had een plus van 13 car. en ik maakte precies mijn te maken aantal van 50 car. Tegen Rob Oliemans speelde ik beter dan tegen Henk en maakte ik 64 caramboles, met in de 18-de beurt een lekkere serie van 17. Peter Smidt maakte tegen Theo van Kippersluis 11 caramboles, met een plus van 2. Frans Limmen speelde tegen Theo Wijnker een goede partij met een plus van 6 car. Marcel Dröge maakte tegen Theo Wijnker 10 caramboles meer dan de 53 die op de kaart staan, dus prima.

Bandstoten:

Chris Ursem speelde tegen Ruud Beers een bandstootpartij, die meer weg had van een librepartij, Chris maakte maar liefst 73 caramboles met twee serie van 15 daarbij. Het was een geweldig goede partij, want Ruud maakte er ook 13 meer dan de 19 die hij moet maken. Joop van de Pavoordt deed het bij het bandstoten ook prima met 5 caramboles meer dan hij moet maken in zijn partij tegen Tom Jansen. Theo van Kippersluis zat tegen Ton van der Vliet dik in de bonuspunten met 11 gemaakte car.  Verder laat ik het hierbij.

Wedstrijdleider Han Nierop