Nieuwsbrief 16 september 2021

               

Nieuwsbrief                                            16 september  2021

Algemeen.

            Op donderdag 30 september wordt de Jaarvergadering gehouden. Secretaris Henk Groot heeft een ieder de stukken hiervoor opgestuurd om goed voorbereid aan de vergadering te kunnen beginnen, raad ik iedereen aan deze stukken door te lezen.

Libre.

            Marcel Dröge gaat de laatste tijd als een speer, want tegen Rob Oliemans maakte hij maar liefst 102 caramboles, met een serie van 21 en 20 daarbij. Petje af hoor! Tegen Nico Wingelaar ging het een ietsje minder, maar toch altijd nog 21 caramboles in de plus, een prima avond dus voor Marcel. Rob speelde iets boven zijn gemiddelde en deed het dus ook goed. Theo Wijnker speelde een goede partij tegen Ton Jacobs met 51 gemaakte caramboles een plus nam 15. Ton kwam slechts 1 carambole te kort. Tegen mij speelde Theo ook een goede partij met 13 caramboles boven zijn gemiddelde. Ronald Houtman heeft toch zijn draai weer gevonden nadat hij enkele caramboles was verhoogd. Nu speelde hij tegen Peter Burger met een gemiddelde van 1,00 en dat is goed, op naar de 2,00.

Driebanden.

Jan Wagenaar en Frans Limmen speelden tegen elkaar en deden het allebei goed met 4 caramboles meer dan ze moeten maken Jan maakte tegen Ton van der Vliet 1 carambole meer en kan dus terug kijken op een goede avond. Verder geen commentaar.

Bandstoten.

Frans Limmen speelde tegen Nico Wingelaar een prima partij met 32 gemaakte caramboles en dat is een plus van 14 caramboles. Marcel Dröge deed het bij het bandstoten ook goed in de partij tegen Ruud Beers. Hij maakte 44 caramboles en dat zijn er 16 meer dan de 28 die hij moet maken. Hij staat door dit resultaat boven aan de ranglijst. Ga zo door zou zeggen. Ruud had ook zijn punten met 1 car. in de plus. Tom Jansen speelde tegen Ben Haring goed en maakte er 3 meer dan de 12 die op de kaart staan.

Verder geen commentaar.

 

Wedstrijdleider Han Nierop