Nieuwsbrief 14 oktober 2021

                   

 

Nieuwsbrief                                            14 oktober 2021

Algemeen.

De voorwedstrijden zijn begonnen en wil ik bij deze iedereen vragen goed op het rooster tellen/schrijven te kijken of je aan de beurt bent dit te doen. Bij eventuele wisselingen dit doorgeven aan Siem Smet of mij. Alvast bedankt.

Libre.

            Karel Hulspas heeft de afgelopen week de hoogste score gehaald. Tegen Ruud Beers maakte Karel 43 caramboles, een plus van 15 caramboles, wat resulteerde in 17 matchpunten. Het lukte Ruud voor geen meter en maakte in de laatste 7 beurten uitsluitend poedels. Robert Paul van Maas speelde tegen mij een goede partij met 29 gemaakte caramboles en dat zijn er 9 boven zijn gemiddelde. Ondanks de serie van 16, kwam ik niet verder dan 36 gemaakte caramboles en dat zijn er 14 te kort. Tom Jansen speelde een zeer bijzondere partij tegen Rob Oliemans, want na 12 beurten had hij zijn punten al reeds gehaald en speelde hij met een moyenne van precies 2,00, maar in de laatste 8 beurten kwam er niets meer bij en dat was natuurlijk erg jammer. Rob maakte in de laatste beurt nog een fraaie serie van 24 stuks, maar toch haalde hij zijn te maken aantal niet. Verder geen commentaar.

Driebanden.

            Frans Dröge speelde tegen Piet Tesselaar een goede partij met 25 gemaakte caramboles, met in de 26-ste beurt een mooie serie van 7 stuks. Aris Oensen, die in verband met de corona lange tijd afwezig was geweest, durft het nu toch weer aan met de controle op het toegangsbewijs. Hij speelde tegen Frans Dröge en maakte 13 caramboles en dat is er 1 in de plus, welke Frans net te kort kwam. Tegen Ton van der Vliet maakte Aris precies zijn punten en kan dus terugkijken op een goede avond. Verder geen opmerkingen.

Bandstoten.

            Theo van der Kippersluis maakte tegen Gertjan de Moes 18 caramboles en dat is een plus van 10 en 24 matchpunten en dat was 1 machpunt meer dan Aris Oensen. Aris maakte maar liefst 56 caramboles tegen Siem Smet en dat is ook meer dan het dubbele aantal, want hij moet er 26 maken. Met series van 8, 9 en 12 kom je natuurlijk een heel eind. Petje af hoor!

Noemens waardig is nog wel de partij tussen Frans en Marcel Dröge, want die hielden elkaar goed in evenwicht. Frans maakte precies zijn te maken aantal van 37 en Marcel maakte er 1 meer dan de 28 die op de kaart staan. Verder laat ik het hierbij.

 

Wedstrijdleider Han Nierop