Nieuwsbrief 10 september 2020

                             

 

Nieuwsbrief Clubcompetitie                                  10 september  2020

Algemeen.

De Clubcompetitie is de afgelopen week weer gestart. De coronaregels worden over het algemeen goed nageleefd. Alleen moet bij de bar wel een beetje worden opgelet, want we hebben er niets aan als na een controle de zaak gesloten moet worden.

Alle deelnemers aan de clubkampioenschappen zijn nu dus bekend geworden. Ik heb door de afwezigheid van Perry Rolle en Rob Oliemans een reserve in moeten delen en dat zijn Henk Groot voor het Libre en Frans Dröge voor het Bandstoten. Rob gaat een traject in met chemokuren en bestralingen en zal zeker enige tijd afwezig zijn. We wensen hem veel sterkte en beterschap toe.

De clubkampioenschappen zijn gepland op donderdag 8 en 15 oktober.

De deelnemers aan de clubkampioenschappen zijn de volgende:

Libre:
Tom Jansen, Robert Paul van Maas, Daniël Worm, Ed Huiskens, André Worm, Siem Smet, Han Nierop en Henk Groot.

Reserves zijn: voor periode 1 Marcel Dröge, voor periode 2 Marcel Dröge, voor periode 3 Karel Hulspas, voor periode 4 Peter Burger.

Driebanden:
Ton van der Vliet, Aris Oensen, Ruud Beers en Jan Wagenaar.

Reserves zijn: voor periode 1 Laurens Groenendijk, voor periode 2 Laurens Groenendijk, voor periode 3 Laurens Groenendijk, voor periode 4 Laurens Groenendijk.

 

Bandstoten:

Ronald Houtman, Frans Dröge, Joop van de Pavoordt en Alida Mulder.

Reserves zijn: voor periode 1 Nico Wingelaar, voor periode 2 Ben Haring.

Mocht iemand van de deelnemers niet kunnen, dan zal ik de betreffende reserve daarvan op de hoogte stellen.

Alle deelnemers krijgen van mij een persoonlijke uitnodiging voor de clubkampioenschappen.

Driebanden: Er waren de afgelopen week maar 3 driebanders op komen dagen, dus daar ben ik snel klaar mee.

Ton van der Vliet deed het overigens prima en maakte in beide partijen 15 caramboles en dat is een moyenne van 0,500. Niet gek dus. Frans Dröge maakte in de partij tegen Ton 23 caramboles en speelde met een moyenne van 0,766. In de partij tegen Jan Wagenaar ging het minder goed met Frans met 15 gemaakte caramboles.

We zullen hopen dat er volgende week meer driebanders aanwezig zijn.

Libre: De beste partij van de avond werd gespeeld door Gertjan de Moes. Tegen Theo Wijnker maakte Gertjan 62 caramboles, een plus van 20 stuks en daar kun je mee thuis komen. Joop Dekker speelde tege Marcel Dröge een prima partij met 86 gemaakte caramboles en 2 series van 17 stuks en een moyenne van 4,20. Marcel behaalde net zijn punten niet. Siem Smet deed het tegen Ronald Houtman goed met 36 gemaakte caramboles en in de 19-de beurt een keurige serie van 10. Theo Wijnker speelde tegen Joop van de Pavoordt  een goede partij met een gemiddelde van 2,20. Frans Limmen speelde tegen André Worm een degelijke partij met 38 gemaakte caramboles. Verder geen commentaar.

Bandstoten: Daniël Worm speelde tegen Joop van de Pavoordt op het einde van de partij erg goed met 16 car. in 4 beurten en een gemiddelde van precies 1,00. Theo van Kippersluis deed het tegen Theo Wijnker ook prima met 7 car. meer dan hij moet maken. Marcel en Frans Dröge speelden een uitstekende partij tegen elkaar, met Marcel als winnaar met maar liefst 47 gemaakte caramboles. Frans maakte er slechts 1 minder. Gertjan de Moes speelde tegen Ruud Beers een beste partij met 37 gemaakte caramboles, 13 meer dan hij moet maken. Verder geen commentaar.

Wedstrijdleider Han Nierop