Nieuwsbrief 10 oktober

                                   

 

 

Nieuwsbrief Clubcompetitie                                  10 oktober  2019

Algemeen.

Het bestuur zou afgelopen dinsdag een bestuursvergadering houden, maar dat ging niet door omdat Karel zich niet goed voelde worden. Henk Groot is eerst met hem naar de huisarts gegaan, welke hem heeft onderzocht en besloten tot een ziekenhuis opname. Hij mocht gister weer naar huis en maakt het goed, moet het nog wel rustig aan doen en komt vanavond waarschijnlijk niet op de club. We zullen hopen dat Karel er weer snel boven op is.

Op vrijdag 11 november begint de Gewestelijke Finale Driebanden derde klasse, waaraan Ton van der Vliet zal deelnemen. De wedstrijden worden gehouden bij De Liefhebber in Warmenhuizen.

Gertjan de Moes heeft zich geplaatst voor de Districtsfinale derde klasse libre, welke wordt gehouden bij De Vriendschap in ’t Veld op woensdag 16 oktober , vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober.
Gertjan is als 5de geplaatst met een moyenne van 2,183. Veel succes gewenst!

Driebanden.

Ton van der Vliet heeft een goede voorbereiding gehad voor de Gewestelijke finale van 11 oktober.
Hij maakte tegen Frans Dröge 15 caramboles, met een gemiddelde van 0,500 en 17 matchpunten, tegen Jan Wagenaar maakte hij precies zijn te maken aantal van 10 caramboles. Karel Hulspas maakte tegen Jan Wagenaar 1 carambole boven zijn gemiddelde en verdiende daarmee 13 matchpunten. Frans Dröge maakte tegen Aris Oensen ook 1 carambole boven zijn gemiddelde van 0,700. Verder geen bijzonderheden.

Libre.

Henk Groot speelde tegen Peter Burger een prima partij met 53 gemaakte caramboles en een moyenne van 2,65 en 18 punten.
Ondergetekende speelde een goede partij tegen Ruud Beers met 79 gemaakte caramboles en een moyenne van bijna 4,00. Ruud had weinig geluk, doordat erg veel ballen op het nippertje mis waren en dat frustreert een beetje.
Ronald Houtman maakte tegen Robert Paul van Maas 15 caramboles en dat zijn er 3 boven dan zijn gemiddelde. Robert Paul maakte precies zijn te maken aantal. Tom Jansen speelde tegen mij een goede partij met 24 gemaakte caramboles. Vooral in het begin van de partij ging het goed. Siem Smet speelde tegen Nico Wingelaar een degelijke partij met 35 gemaakte caramboles en 14 punten. Eveneens 14 punten werden behaald door Robert Paul van Maas in de partij tegen Hermann Hilckmann, met 5 caramboles boven zijn moyenne. Verder geen commentaar.

Bandstoten.

Robert Paul van Maas heeft de beste bandstoot partij op zijn naam geschreven. Tegen Tom Jansen maakte hij 22 caramboles en dat zijn er 11 meer dan de 11 die hij moet maken. Proficiat!

Marcel Dröge speelde tegen mij een prima partij met 47 gemaakte caramboles, met in de laatste beurt een prachtige serie van 13 car. Ik maakte er 5 meer dan mijn gemiddelde, dus ook goed. Ton van der Vliet maakte tegen Alida Mulder 24 caramboles en dat zijn er 6 boven zijn moyenne. Alida zat ook in de positieve cijfers met 1 gemaakte carambole meer dan die op de kaart staan. Ruud Beers deed het bij het bandstoten beter dan in de librecompetitie en maakte 4 caramboles meer dan de 18 die hij moet maken. Verder geen commentaar.

 

Wedstrijdleider Han Nierop