Nieuwsbrief 30 september 2021

               

Nieuwsbrief                                            30 september  2021

Algemeen.

 Ik werd vorige week gebeld door Joop van de Pavoordt en die vertelde me dat de reden van zijn afwezigheid op de clubavond werd veroorzaakt door het feit dat hij was opgenomen in het ziekenhuis met een bacteriele infectie van zijn urinewegen. Na een antibioticakuur gaat het weer goed met hem en hij hoopt op de Jaarvergadering weer aanwezig te zijn.
Ruud Beers heeft aangegeven mij wel te willen assisteren op de clubavonden, tijdens de afwezigheid van Coos.

Libre.

 Ronald Houtman had deze week de hoogste score met 20 matchpunten. Hij maakte tegen Ton Jacobs 29 caramboles en dat is 81% boven zijn moyenne van 0,800. Ton maakte precies zij te maken aantal van 42 caramboles. Ondergetekende speelde een prima partij tegen Marcel Dröge en maakte 90 caramboles en haast geen poedels en dat is in geen jaren gebeurd. Gertjan de Moes was deze avond goed op stoom en maakte tegen Nico Wingelaar 62 en tegen Marcel Dröge 60 caramboles. Noemenswaard is nog de serie van 23 die Jon Jacobs maakte in de parij tegen Peter Smidt, want die serie is meer dan de helft van zijn te maken aantal van 42.
Verder geen commentaar.

Driebanden.

 Met slechts 3 partijen driebanden ben ik snel klaar. Alleen Jan Wagenaar en Frans Limmen speelden boven hun moyenne en dat is niet zo best.

Bandstoten.

 Ton van der Vliet deel het bij het bandstoten wel goed, want tegen mij maakte hij 32 caramboles en dat zijn er 14 boven zijn gemiddelde en ik kwam niet verder dan 20 gemaakte caramboles en dat zijn er 9 te kort.
Theo van der Kippersluis behaalde tegen Tom Jansen 18 matchpunten oftewel 60% boven zijn moyenne. Veel spelers haalden hun te maken aantal helaas niet.

Wedstrijdleider Han Nierop