Nieuwsbrief 28 november

                             

 

 

Nieuwsbrief Clubcompetitie                                  28 november  2019

Algemeen.

Er is op Sinterklaasavond, 5 december, geen clubavond en op 19 december houden we voor de Kerstdagen een gezellige biljartavond met diverse spelletjes.

De 3 laatste rondes van de Districtsfinale libre 1-ste klasse worden op zaterdag 30 november gehouden vanaf 12.00 uur. De biljartlessen zullen dan even eerder stoppen om de biljartzaal gereed te maken voor die finale. We zullen hopen dat het met Rob wat beter gaat, want tot nu toe wilde het nog niet zo goed lukken.
(zeg maar rustig DRAMATISCH )webmaster  🙁

Op 28 mei wordt de Jaarvergadering gehouden en dat is tevens de laatste clubavond van dit seizoen.

Driebanden.

Ruud Beers speelde tegen Piet Tesselaar een goede partij met 11 gemaakte caramboles en 15 punten en scoorde daarmee het hoogste aantal punten van de avond. Aris Oensen maakte tegen dezelfde Ruud ook 3 caramboles boven zijn gemiddelde en scoorde daarmee 14 punten. Het ging met Ruud in deze partij wat minder en maakte slechts 4 caramboles. Piet Tesselaar speelt nogal wisselvallig, tegen Joop Dekker lukte het wel en maakte Piet 10 caramboles en dat is er 1 meer dan hij moet maken. Verder geen commentaar.

Libre.

Joop van de Pavoordt kwam, door omstandigheden erg laat op de clubavond en heeft zijn 3 te spelen partijen achter elkaar afgewerkt met een uitschieter in de partij tegen Rob Oliemans, want hij maakte 20 caramboles en dat zijn er 8 meer dan hij moet maken.
Rob was ook prima op stoot en maakte maar liefst 132 caramboles en dat is een plus van 55 caramboles. Petje af hoor! Ed Huiskens zat tegen Peter Burger wederom in de prijzen met 9 gemaakte caramboles, drie meer dan op de kaart. Wat er met Peter aan de hand is weet ik niet, maar het lukt de laatste weken alles behalve goed.
Niet bij de pakken neer zitten en gaan met die banaan.
Henk Groot deed het tegen Theo Wijnker ook goed en maakte 45 caramboles, 13 meer dan op de kaart. Tom Jansen speelde tegen Ton Jacobs een goede partij met een gemiddelde van 1,35 en 8 caramboles boven het aantal dat hij moet maken. André Worm speelde tegen mij een prima partij met 18 gemaakte caramboles en in de 18-de beurt een keurige serie van 7 car.

Verder geen commentaar.

Bandstoten.

Siem Smet speelde tegen Aris Oensen uitstekend en maakte 28 caramboles, met als resultaat 18 matchpunten en een fraaie serie van 9 in de 12-de beurt. André Worm maakte tegen Ton van der Vliet 7 caramboles en dat zijn er 2 boven zijn gemiddelde. Ton kwam net 1 car. te kort helaas. Karel Hulspas maakte in de partij tegen Joop Dekker 6 caramboles meer dan op de kaart, een goed resultaat derhalve. Verder geen bijzonderheden.

 

Wedstrijdleider Han Nierop