Nieuwsbrief Clubcompetitie 14 september 2023

Algemeen.

De opkomst was afgelopen donderdag erg laag, want er waren slecht 14 biljarters aanwezig op de clubavond. Dit gaat echt de verkeerde kant op en ik vraag een ieder om te proberen versterking te zoeken, zodat we weer een kleine 40 leden hebben, zoals voorheen. We hebben hierdoor alleen libre en bandstoten gespeeld en deze keer geen driebanden.

Libre.

Bram Geene speelde tegen Theo van Kippersluis een prima partij met 21 gemaakte caramboles, 7 boven zijn gemiddelde. Theo maakte er 3 meer, dus kon ook tevreden zijn. Frans Dröge speelde uitstekend tegen Jaap van Slooten en maakte 70 caramboles, 17 boven zijn gemiddelde. Jaap maakte precies zijn te maken aantal. Coos Zijp speelde goed tegen Marcel Dröge met een plus van 5 caramboles. Marcel speelde goed, maar haalde op 3 na zijn te maken aantal van 63. Tegen mij speelde Marcel veel beter en maakte 79 caraboles, een positief saldo van 16 stuks. Ik kwam niet in mijn spel en had bijna 20 caramboles te weinig gemaakt. Verder geen commentaar.

Driebanden.

We hebben vanwege de lage opkomst geen driebanden gespeeld.

Bandstoten.

Frans Dröge deed het bij het bandstoten eveneens goed, want tegen Joop van de Pavoordt maakte hij 46 caramboles. Dat zijn er 16 boven zijn moyenne. Joop maakte precies zijn te maken aanal van 7. Robert Paul van Maas speelde tegen Ton Jacobs, die deze week ook meedeed met het bandstoten en maakte 18 caramboles, drie boven zijn gemiddelde. Bram Geene en Theo van Kippersluis speelde tegen elkaar en hadden allebei 1 carambole meer dan ze moesten maken. Verder geen opmerkingen.

 

Wedstrijdleider Han Nierop